• Geschäfte in Utrecht (NL) und Maaseik (BE)
  • Erfahrene Verkäufer und Kundenservice
  • Spezialist seit 2007

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Thomas
    10
    10
    28/06/2022
    Brussel
    Aanbeveling: Ja
    Snelle, correcte levering van prima product
    De opritverklikker van PIR doet alles wat ik ervan verwachtte.
  • Chris Peelen
    8
    8
    17/06/2022
    Doesburg
    Aanbeveling: Ja
    Prima eerst een heeeel gevoelige sensor werd meteen omgeruild en alles werkt prima
    Prima vlot en correct geholpen om het probleem op te lossen
  • Skip
    10
    10
    16/06/2022
    De Kwakel
    Aanbeveling: Ja
    Geweldige service
    Mijn vragen over het product verder goed beantwoord door Hette, hier door heb ik besloten op dit product bij uw firma te bestellen. Ik zal zeer zeker uw firma aanbevelen. Dank u wel. Met vriendelijke groet.
  • Frank
    8
    8
    15/06/2022
    Hengelo
    Aanbeveling: Ja
    Goede nazorg en probleemoplossing
    De website en winkel zien er goed uit. Men levert mooi op tijd. Bij problemen wordt je goed geholpen
  • Johnny
    8
    8
    14/06/2022
    menen
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Artikel besteld op naam en adres van mijn zoon steven.artikel is goed en op tijd geleverd. Wat mij betrefd.wacht nog steeds op antwoord op mijn vraag die ik stelde per mail.
  • Joseph
    10
    10
    04/06/2022
    buizingen
    Aanbeveling: Ja
    super tevreden
    goede opvolging bij het zoeken naar het perfecte alarm dat wij nodig hebben.
  • Jack
    10
    10
    03/06/2022
    Steijl
    Aanbeveling: Ja
    Goede service en vlug geleverd
    Super service en heel vlug geleverd
  • Esther Wolterman
    10
    10
    01/06/2022
    Wieringerwaard
    Aanbeveling: Ja
    top service
    Met 1 mailtje waren al mijn vragen beantwoord en heb ik wat ik wilde hebben kunnen bestellen
  • Jaap Edel
    8
    8
    31/05/2022
    Arnemuiden
    Aanbeveling: Ja
    prompte levering
    hoog batterij verbruik, oude toestel van het zelfde type was defect, schakelaartje, nieuwe werkt goed maar ik begrijk de werking van de lampjes niet.
  • georges severyns
    9
    9
    29/05/2022
    kortenaken
    Aanbeveling: Ja
    alles ok zoals afgesproken
    snel geleverd
  • Francois BARROIS
    10
    10
    29/05/2022
    Stekene
    Aanbeveling: Ja
    Oke
    Heel goed.
  • Peter
    10
    10
    20/05/2022
    Aalst
    Aanbeveling: Ja
    100 % TOP
    Zeer overzichtelijke en goed informerende site. Levering zoals beloofd, zelfs op Zaterdag. Camera en toebehoren zeer makkelijk te installeren. Alle nodige info zit er bij. Werkt super goed. Ben zeeeer tevreden.
  • Fons
    8
    8
    10/05/2022
    Castricum
    Aanbeveling: Ja
    prima
    Twee extra beveiligingscamera's voor ons systeem van 3 jaar oud. Volgens de site zouden de camera's werken met alle Sitcon-systemen. Deze werden snel geleverd. Helaas bleek het systeem ze niet te zien. Na contact met Sitcon een update gekregen. Update uitgevoerd en het systeem ziet de camera's nog niet. Dus nu nog steeds in contact met Sitcon om het voor elkaar te krijgen. Ik ga er van uit dat het goed komt.
  • jan
    9
    9
    09/05/2022
    harlingen
    Aanbeveling: Ja
    camera,s zonder 0mvormers.ra ra hoe kan dat.
    Mijn oprechte excuses in mijn review en neem mijn woorden weer terug. Het bedrijf heeft n.l de omvormers na bezorgd. Voortaan eerst even bellen.
  • antoine
    7
    7
    26/04/2022
    Schijndel
    Aanbeveling: Ja
    Netjes geleverd
    Het zou wel fijn zijn als er een duidelijkere omschrijving bij zou zijn
  • hans
    9
    9
    19/04/2022
    buren
    Aanbeveling: Ja
    prima
    goed adviesen snelle levering
  • Clem
    10
    10
    19/04/2022
    Noardburgum
    Aanbeveling: Ja
    Hele goede service.
    Zijn heel vriendelijk en mee denkend.
  • bart
    10
    10
    18/04/2022
    Zingem
    Aanbeveling: Ja
    Correcte ontvangst, producten zoals aangegeven op de site
    Correcte informatie en producten
  • Ed
    10
    10
    14/04/2022
    Rotterdam
    Aanbeveling: Nein
    Prima
    Goed advies aan de telefoon,daarna de juiste beslissing genoemen .
  • Leffert
    9
    9
    12/04/2022
    Veenendaal
    Aanbeveling: Ja
    vlot geholpen, ook meedenken
    Mijn bestelde onderdeel is in het sorteerproces van Postnl uit de envelop geschoten, heb er over gebeld, en zonder problemen is een nieuw onderdeel , nu via DPD opgestuurd, en de volgende dag binnen, helemaal TOP!!
  • Bertus De haan
    10
    10
    11/04/2022
    Burgum
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    Niks mis mee
  • adri
    3
    3
    08/04/2022
    waalwijk
    Aanbeveling: Nein
    ze blijvenreclame sturen waar ik niet op zit te wachten
    al eerder een melding gedaan dat ik hun nieuwsbrief en reclame niet wil. iedere keer op mijn email die reclame. ik koop niks meer van sitcon.
  • Marc
    10
    10
    07/04/2022
    Wichelen
    Aanbeveling: Ja
    product,levering en communicatie waren perfect
    Het bestelde product is goed omschreven,werd snel verstuurd en voldeed aan de verwachtingen
  • Ton
    8
    8
    21/03/2022
    Maarssen
    Aanbeveling: Ja
    Goede vriendelijke service!
    .
  • chris
    10
    10
    14/03/2022
    België
    Aanbeveling: Ja
    Geweldig
    Ze geven je een geweldige service ook achteraf. Men helpt je snel verder of geven advies.
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon